1. BASHA CHANGUE

38anys

Nascuda i criada entre el Prat i Nou Barris. Militant afrofeminista i antiracista centrada en la construcció de la unitat popular i la lluita per la justícia social. Coordinadora de la Comunitat Negra Africana i Afrodescendent a Catalunya i presidenta d’AfrofemKoop. Diputada al Parlament de Catalunya: a les comissions de Drets Socials i Igualtat i Feminismes, Estudi del Racisme Institucional i Estructural i desenvolupant la Llei pels drets LGTBI.

2. JORDI ESTIVILL

37anys

Militant a l’Esquerra Independentista des de fa 20 anys amb el moviment juvenil i defensant el teixit social del seu barri davant l’especulació, l’encariment, la gentrificació i la massificació turística. Sent un dels 15.000 treballadors externalitzats de l’Ajuntament, va organitzar-se a nivell sindical creant plataformes de treballadores externalitzades per la municipalització de serveis.

3. ADRIANA LLENA

27anys

Actualment, és militant de la CUP i d’Endavant-OSAN. Entre la tardor del 2018 i l’inici del 2021 va assumir el paper de portaveu d’Arran. Ha compaginat la seva militància a l’Esquerra Independentista amb altres espais del moviment popular de les Corts, com el col·lectiu feminista Cortsenques Dissidents. Des de finals del 2018 forma part de l’estructura nacional de la CUP, actualment a l’Àrea Estratègica i de moviments populars.

4. THAÏS CLOQUELL

44anys

Militant del moviment per l’habitatge, del moviment feminista i enxarxada al seu barri a través del Grup d’Habitatge de Les Corts, de l’Ateneu Popular de Les Corts i a la Xarxa d’Aliments. Treballa com a interina de Personal d’Administració i Serveis a la Universitat de Barcelona des d’on defensa que l’educació ha de ser pública i popular i que, per fer-ho, cal lluitar-ho també des de dins.

5. SANTI GONZÁLEZ

43anys

Militant amb un paper actiu en la lluita pel dret a l’habitatge i en la lluita antifeixista al barri, intentant que sigui un espai de cohesió i lliure d’agressions feixistes, racistes, masclistes i LGTBI+fòbiques. Ha participat d’espais com Acció Riera Baixa, el Sindicat Habitatge, el Casal La Galera, l’Antiga Massana, CDR Gòtic-Raval, CUP Ciutat Vella i va intentar impulsar amb diverses persones el Sindicat de Persones Sense Llar.

6. EVA FERNÁNDEZ

64anys

Doctora en antropologia social i cultural. Militant al Moviment Comunista de Catalunya i al “Front de barris” a finals dels 70. Des d’aquell moment, vinculada a les lluites veïnals a l’AVV. Va ser presidenta de la FAVB i ha sigut assessora en gènere de la CONFAVC, membre de la Junta de l’Observatori DESC i membre del consell assessor de La Directa. Va fundar la Plataforma en Defensa dels Menors Immigrants Desemparats.

7. JORDI GUTIÉRREZ

38anys

Soldador de professió. Va començar la seva militància al CDR de Nou Barris i al Casal 3 Voltes Rebel. També participa en altres espais locals com Nou Barris Territori Antifeixista. El 2018 arran de la repressió rebuda, juntament amb altres companys, impulsa el col·lectiu Solidaritat Perifèrica, per donar cobertura a les diverses persones represaliades.

8. MARGA OLALLA

65anys

Actualment jubilada, va ser treballadora dels serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona on va ser una de les impulsores de la plataforma Municipalitzem. Forma part de Lluita Internacionalista, el sindicat CGT i de diversos col·lectius en defensa dels serveis públics i els drets de les dones. Implicada en la militància antifranquista, militant trotskista i va participar en el CDR de Sants.

9. ALFONS ROMERO

71anys

Amb 12 anys s’incorpora a la Joventut Obrera Catòlica al Besòs i més endavant organitza el Centre Social del Besòs i participa en la creació de la secció sindical de Banca. Militant del PSUC a la clandestinitat, ha estat també membre de Comunistes de Catalunya. Militant de la CUP i del col·lectiu “iaioflautas”. Participa en la gestora de l’Ateneu Harmonia de Sant Andreu. També va estar al CDR Sant Andreu.

10. CLARA CAMPS

42anys

Treballa a la Universitat de Barcelona com a professora de Sociologia i és investigadora en l’àmbit de la protesta, la repressió política i el gènere. Participa activament en el moviment veïnal, en col·lectius en defensa dels drets socials i en espais per la defensa de la Universitat Pública. Membre del comitè d’empresa per Transformem UB i la CGT.

11. Eloi Martín

12. Blanca Serra

13. Bernat Castro

14. Laia Altarriba

15. Roger Bujons

16. Ainhoa Ruiz

17. Alejandro Juanmartí

18. Isabel Chacón

19. Joan Suque

20. Andrea Terrón

21. Ivan Patrici Navarro

22. Melania Barbero

23. Alejandro Abellán

24.Yashira Macias

25. Ivan Altimira

26. Vanessa Llobet

27. David Martínez

28. Joana Gómez

29. Josep Maria Ballesteros

30. Eddy Fabregat

31. Ricard Munné

32. Maria Antònia Arnau

33. Cristian-Israel Morenilla

34. Cristina Sánchez

35. Albert Sanjurjo

36. Meritxell Lázaro

37. Joan Cebrian

38. Clara Morató-Aragonés

39. ANNA SALIENTE

31anys

Sociòloga i activista política.
Excandidata de la CUP a Barcelona a les eleccions municipals de l’any 2019.

40. JULIÀ DE JODAR

71anys

Escriptor i exdiputat al Parlament de Catalunya per la Candidatura d’Unitat Popular.

41. EULÀLIA REGUANT

43anys

Diputada al Parlament de Catalunya i exregidora de l’Ajuntament de Barcelona.